Datum: 13-07-2024 Tijd: 21:56
Navigatie
Foto's
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
Fotowedstrijd
SION & TABOE

Vorig jaar nam ik de verantwoording van SION (overland leren vliegen) en TABOE (breedtesport) op mij. Gelukkig doe ik dat in samenwerking met Nico Koster. We hadden wat ideeën ontwikkeld, maar we moesten ons door de regels omtrent de pandemie aanpassen. De winter bijeenkomsten vonden virtueel plaats en voor de zomer moesten we helaas besluiten landelijk niets te organiseren. Online bijeenkomen was even wennen en dat ging nog niet vlekkeloos (zo zijn de opnamen, waar veel naar gevraagd is, verloren gegaan). Het heeft ons echter ook op nieuwe ideeën gebracht. Een idee is de eerste stap, de uitvoering de tweede. Tot die tijd gaan we op de oude voet verder. Voor de winter betekent dit in ieder geval dat we weer wat gaan doen. Dat zal aansluiten op het programma van vorig jaar. Zoals je in het schrijven van Nico kunt lezen zal, mede vanwege het groot gebleken belang, het onderwerp “Vluchtvoorbereiding” worden overgedragen aan de clubs zelf. Landelijk zullen andere onderwerpen blijven worden verzorgd.

We gaan rond week 3 en week 6 iets plannen. Hou deze nieuwsbrief, Facebook en de volgende websites dus in de gaten voor de data en de onderwerpen.

www.taboe.zweefportaal.nl

www.sion.zweefportaal.nl

Voor vragen en/of het aanmelden voor deze dagen kan je een email te schrijven naar: Info.sion.taboe@gmail.com

(Als je vorig jaar mee hebt gedaan hoef je je op dit moment NIET opnieuw aan te melden)

Ik ga aan de slag met het vinden van experten die jullie iets willen bij brengen over de onderwerpen die we bedacht hebben. Ik hoop jullie snel (weer) te kunnen zien!

Jeroen Verkuijl

Deel dit nieuws met:

Reacties
Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Reactie plaatsen
Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.
tip:
ctrl en + = scherm groter
ctrl en - = scherm kleiner
KNMI Buienradar
Website door:

Ben Hiemstra

Verwerkingstijd: 0.02 seconden