De jaarlijkse winter update voor SION/TABOE
Geplaatst door webmaster op 20-12-2022 22:49

Update 09-01-2023: Beste deelnemers, Excuses dat het even geduurd heeft. We hebben tot vandaag geprobeerd het programma rond te krijgen en dat is helaas niet gelukt.

We hebben zojuist besloten de eerste dag, 15 januari 2023, compleet te schrappen.

Dat is vervelend voor jullie, de sprekers, maar ook voor ons. Toch hebben we hiertoe besloten, omdat we een kwalitatief goede dag willen neerzetten en jullie niet af willen laten reizen voor iets waarvan we niet het gevoel van hebben dat het voldoet aan onze ideeën.

We verschuiven het volledige programma naar de 2e datum: zondag  19 februari 2023. Dit gaat dus een goed gevulde dag worden.

We hopen dat jullie niet net zo teleurgesteld zijn als wij en het enthousiasme dat je had mee kunt nemen naar de volgende keer.

==============================

Beste SION/TABOE deelnemers,

Een aantal weken geleden zijn wij een paar uurtjes bij elkaar gaan zitten om te filosoferen hoe we de breedtesport de aankomend jaren vorm willen gaan geven. Daarnaast hebben we besproken wat we deze winter willen betekenen voor de deelnemers van SION en TABOE. Op basis van onze filosofie en op de besproken onderwerpen uit het verleden hebben we een paar onderwerpen voor deze winter bedacht:

Er is echter nog ruimte voor meer. De enquête die we hebben gehouden is intussen wat verouderd, dus willen we jullie opnieuw vragen welke overige onderwerpen je nog behandeld wil zien worden. Dit kan je doen op de facebook pagina. Je kunt ook naar Jeroen Verkuijl een bericht zenden: KLIK

Deze data wil je vrijhouden in je agenda:

Zondag 15 januari 2023 en Zondag 19 februari 2023

Het doel is eindelijk weer eens een fysieke bijeenkomst. Locatie is nog te bepalen.

We horen graag van jullie en houden jullie op de hoogte over het definitieve programma en de locatie.
 
Nick Hanenburg & Jeroen Verkuijl

 

FB Sion: https://www.facebook.com/groups/170476803098339
FB Taboe: https://www.facebook.com/groups/468763153147160